Bodrogi Gyula

A nemzet színésze hajnalban fulladozott nem kapott levegőt élettársa Angéla értesítette Merkely Béla professzort a neves szívspecialistát aki azonnal mentőt küldött a művészért. A legendás színész az intenzív osztályra került ma azonban már sima teremben van és beszélni is lehetett vele.


Pin On Hungarian Artists Magyar Muveszek

Pénteken mentővel szállították kórházba Bodrogi Gyulát aki azóta az.

. Facebook Twitter Pinterest E-mail. Miután Bodrogi Gyula színművész csütörtök hajnalban fulladozott nem kapott levegőt élettársa értesítette Merkely Bélát aki mentőt küldött a művészért. Bodrogi Gyula korábban arról beszélt hogy nemrégiben szintén légszomjjal küzdött felhívta Merkely Bélát aki azonnal kórházba parancsolta ahol volt egy kisebb operációja.

A legendás színművészt a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára szállították ahol megállapították hogy Bodrogi tüdeje bevizesedett ez okozta a. A Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth-és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész rendező színházigazgató érdemes és kiváló művész a Halhatatlanok Társulatának a József Attila Színház és a Vidám Színpad örökös tagja. Bodrogi Gyula elképesztően aktív a mai napig pedig nemrég töltötte be a 88.

Bodrogi Gyula a Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész rendező színházigazgató érdemes és kiváló művész a Halhatatlanok Társulatának a József Attila Színház és a Vidám Színpad örökös tagja. Mesélte Bodrogi Gyula az eddig még soha nem hallott történetet a HOT. Nemrég azonban veszélybe került az egészségi állapota írja a hot.

Később kiderült Bodrogi tüdeje bevizesedett amit végül leszívtak jelenleg pedig intenzív osztályon kezelik. Orvoshoz ugyan nem akart menni élettársának azonban végül sikerült meggyőznie arról hogy hívja fel Merkely Béla kardiológust ami végül jó. Bodrogi Gyula kórházban van Fotó.

Ha bármi gondom van megkérdezem és mindjárt tudják rá a választ. Bodrogi Gyulát csütörtök éjjel roham mentővel vitték kórházba mert ahogy pár nappal ezelőtt most is nehezen kapott levegőt. Szeretnék folyamatosan játszani a színpadon és hogy addig éljek amíg meg nem halok.

A színész folyamatosan színpadon van próbák és előadások teszik ki a mindennapjait de nem fárad el. Az egyelőre nem derült ki mi is okozta a rosszul létet pontosan. A színész azt mondta ezzel a Semmelweis Egyetem rektora megmentette az életét.

Hazavágyik a kórházból Bodrogi Gyula nehezen viseli Nagyon nehéz mert otthon minden kézre esik. Ha makacskodom most minden bizonnyal nem beszélgetnénk már. A színművészt légszomj gyötörte ami egyre inkább elviselhetetlenné vált.

Bodrogi Gyula csütörtök hajnalban fulladozott ezért mentő vitte a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Kliniká intenzív osztályára. Intenzív osztályra került Bodrogi Gyula Csütörtök reggel mentő vitte Bodrogi Gyulát a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára. Otthonában lett rosszul a közelmúltban a Nemzet Színésze címmel is kitüntetett Bodrogi Gyula.

A nemzet színészének életét közvetve az élettársa mentette meg aki a fulladozó Bodrogi miatt azonnal értesítette Merkely Béla professzort. Ha szeretnél értesülni legfrissebb híreinkről lépj be a Facebook-csoportunkba. Viszont itt meg az a jó hogy körülvesznek a szakértők.

A mentő vitte el csütörtök reggel Bodrogi Gyula színművész a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára számolt be az IndexA portál azt írja hogy a színész hajnalban fulladozott nem kapott levegőt élettársa értesítette Merkely Bélát aki mentőt küldött a művészért. Ha otthon fáj akkor valahogy kevésbé fáj. Angéla elárulta hogy Bodrogi Gyula felfog épülni és már nagyon szeretne hazamenni a kórházból.

Bodrogi Gyula múlt szombaton került kórházbaA színész az otthonában lett rosszul kedvese Angéla pedig azonnal értesítette jó barátjukat Merkely Béla professzortA szaktekintély egy nővért küldetett Bodrogihoz a kiérkező ápoló pedig riasztotta a mentőket ugyanis olyan súlyos volt a helyzetA kórházban azonnal lumbálták is a 88 éves színművészt. Bodrogi Gyula Budapest 1934.


Kozzeteve Itt Latinovits Zoltan


Mehes Marietta Face Marietta


Bodrogi Gyula Portrait Face


Bodrogi Gyula Es Voith Agi Hallo Cherie Youtube Historical Figures Retro Historical


Lehoczky Zsuzsa Bodrogi Gyula Felgyorsult Ido Youtube Youtube Music Development


Pin On Vip


Pin By Lane Adam On U S Presidents People Johnson Lyndon


Colm Toibin Check Out Brigette S Review Of Emma Forrest S Your Voice In My Head Here Http Chaptersandscenes Wordpress C Colm Toibin Emma Forrest Your Voice


Pin On Magyar Muveszek Contemporary Hungarian Artists Live Today Hungarian Actors Actresses


Benito Taibo Periodistas Mexicanos Periodismo Guionistas


Fortepan Bodrogi Gyula Lehoczki Zsuzsa Actors Actors Actresses Actresses


Lehoczky Zsuzsa Es Bodrogi Gyula Ejjel Az Omnibusz Tetejen 60 Evek Youtube Historical Figures Historical Retro


Voith Agi Alomhazahoz Medence Is Tartozik Volt Ferje Bodrogi Gyula Is Gyakori Vendeg


Pin On Nosztalgia


Pin On Welsh Connections From Film Etc


Jamaikai Trombitas Voith Agi Bodrogi Gyula Talk Show Playlist


Bodrogi Gyula Actors Film Historical Figures


Bodrogi Gyula Es Torocsik Mari Historical Figures Historical Fictional Characters


Kozzeteve Itt Emberek

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel